Nordahl Consulting - Pål Nordahl holder kurs og foredrag for bedrifter - Kokker lager mat pa kjokkenet

Kjenn din bedrift

Vi holder kurs og foredrag for bedrifter og ansatte på alle nivåer over hele Norge. Hovedfokus er økt bruttofortjeneste gjennom kontroll på bedriftens egne tall.

Vi hjelper deg til å bruke ditt regnskap til å legge planer for driften fremover i tid og som en avstemming på at endringer gir de ønskede resultatene. Altfor mange betaler for et regnskap kun for å få vite hvordan det gikk sist periode og IKKE aktivt nok for å bedre driften i alle ledd.

Best på drift

Våre kurs og foredrag har fokus på temaet «Best på drift»
Gjennom besøk i bedriften, analyser og samtaler avdekker vi sammen hvor potensialet ligger.

Med søkelys på bedriftens egne tall finner vi sammen frem til en handlingsplan som gir økt bruttofortjeneste, vekst i omsetning og handlekurv.

Deretter handler det om gjennomføring og oppfølging som for mange er det vanskeligste. Og kanskje det viktigste, nye arbeidsmetoder som forenkler hverdagen og motiverer både deg og de ansatte.

Kurs vi holder

Kutt matvsin

Det kastes mat for mange milliarder kroner per år i Norge. Dette er ikke bærekraftig, verken for lønnsomhet, miljø eller samfunnet. Aktørene i serveringsbransjen går sammen om å redusere matsvinnet sitt med 20% innen 2020.

Les mer om kurset »

Tjen mer penger

Hvordan kan du aktivt bruke egne regnskapstall som et effektivt styringsverktøy? Her vil du få en forståelse på forskjellen mellom teoretisk brutto og realisert brutto, og hvor mye du kan oppnå gjennom prioritering, riktig fokus og gjennomføring.

Les mer om kurset »

Bakgrunn kursholder

Pål har 30 års erfaring innenfor matbransjen, både som kokk og servitør, og er tidligere restauratør. Han har siden 2007 vært ansatt som innleid driftssjef for NorgesGruppen Convenience hvor han jobbet med å optimalisere driften for best mulig inntjening. Pål holder også kurset «Tjen mer penger – et økonomikurs for ikke økonomer» på KIT-akademiet  der hovedfokus er økt bruttofortjeneste gjennom kontroll på bedriftens egne tall.