Nordahl Consulting - Pål Nordahl holder kurs og foredrag for bedrifter - Kokker lager mat pa kjokkenet

Om kurset

På kurset får du en innføring i hvordan du aktivt kan bruke egne regnskapstall som et effektivt styringsverktøy. Her vil du få en forståelse på forskjellen mellom teoretisk brutto og realisert brutto, og hvor mye du kan oppnå gjennom prioritering, riktig fokus og gjennomføring.

Del 1

Nøkkeltall Vi viser deg hvor viktig det er å ha kontroll på dine nøkkeltall i regnskapet. Er inntjeningen der den skal være eller mister du nettokroner pga. dårlig oversikt og planlegging?

Del 2

Kundefokus Hvordan kan du bedre topplinjeveksten med fokus på egne salgstall? Hvordan kan du jobbe med snittsalg pr. kunde, riktig salgsfokus og kundetrender? Forstå den viktige forskjellen mellom kundeservice og kundeopplevelse, og hvordan man aktivt bruker service og gode holdninger til å bedre salget.

Mål med kurset

Få en innsikt i hva som skal til for å tjene mere penger enn det du gjør i dag, og forstå at regnskapet er det viktigste verktøyet for økt omsetning og bedre brutto. Salg gjennom service gir de beste resultatene og skaper fremtidens vinnere.

Kurset passer for

Kurset passer for alle som har en mulighet til å påvirke bedriftens resultat som blant annet eier, daglig leder, kjøkkensjef og avdelingsleder.

Kurs vi holder

Bakgrunn kursholder

Pål har 30 års erfaring innenfor matbransjen, både som kokk og servitør, og er tidligere restauratør. Han har siden 2007 vært ansatt som innleid driftssjef for NorgesGruppen Convenience hvor han jobbet med å optimalisere driften for best mulig inntjening. Pål holder også kurset «Tjen mer penger – et økonomikurs for ikke økonomer» på KIT-akademiet  der hovedfokus er økt bruttofortjeneste gjennom kontroll på bedriftens egne tall.